Paellas y arroces valencianos

Recetas tradicionales para hacer en casa explicadas paso a paso

Autor: Faus, Amadeo

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Paellas y arroces valencianos

Paellas y arroces valencianos

24,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/06/2025
Colección:
NPQ
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Paelles i arrossos valencians és un receptari darrossos tradicionals fet des duna perspectiva actual, però sense perdre les arrels. Inclou alguns plats desconeguts per al gran públic, quasi oblidats, que junt amb els més populars conformen un valuós patrimoni que reflecteix la riquesa gastronòmica daquesta part del Mediterrani. Són receptes fàcils de preparar, saludables i elaborades amb ingredients que en …

Paelles i arrossos valencians és un receptari darrossos tradicionals fet des duna perspectiva actual, però sense perdre les arrels. Inclou alguns plats desconeguts per al gran públic, quasi oblidats, que junt amb els més populars conformen un valuós patrimoni que reflecteix la riquesa gastronòmica daquesta part del Mediterrani. Són receptes fàcils de preparar, saludables i elaborades amb ingredients que en cada temporada tenim a la mà, la qual cosa les converteix en una bona representació de lautèntica i sana dieta mediterrània. Receptes modelades per la tradició, que actua fent una selecció natural: al llarg del temps, només perduren els plats que han superat el juí del paladar de la població. La disponibilitat dingredients duna banda i els paladars de molts comensals de laltra han coincidit a perpetuar-los. Així, les receptes tradicionals, autèntiques joies gastronòmiques, són un llegat que mereix ser preservat i compartit.
Leer más

Más libros de Faus, Amadeo

Más información del libro

Paellas y arroces valencianos

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-10453-79-1
EAN:
9788410453791
Nº páginas:
192
Colección:
NPQ
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
27 mm
Ancho:
21 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Amadeo Faus Moncho (Gandia,1970) va començar a interessar-se per la gastronomia veient cuinar els pares a casa i sobretot al camp. Va treballar des de molt jove en diversos restaurants com a ajudant de cuina compaginant treball i formació. El seu caràcter emprenedor el va portar a obrir el seu propi restaurant en 2005 a Gandia. Hui dia, a més de dirigir els seus restaurants a Gandia i Andorra, dedica part del seu temps a divulgar i compartir la seua passió en el seu canal de Youtube. La seua filosofia és dignificar, recuperar i difondre plats de sempre de la cuina mediterrània valenciana. Compagina el seu treball col·laborant amb lassociació dhostaleria de la comarca i amb diverses iniciatives socials per a donar suport a projectes solidaris.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar